Gatavojoties jaunajai sezonai, pārbaudes spēli aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, kas Skonto manēžā Rīgā tikās ar BFC Daugavpils komandu un svinēja uzvaru 2:0.

Pirmajā puslaikā abas komandas tika pie iespējām izpildīt 11 metru soda sitienu, bet, ja Jevgeņijs Kozlovs bija precīzs, tad Vugara Askerova sitienu pa ventspilnieku vārtiem atvairīja Konstantīns Mahnovskis. Mača 79. minūtē Ventspils vēlreiz izmantoja standartsituāciju – šoreiz Lukašs Villela izpildīja stūra sitienu, bet ar galvu teicami uzsita Kristers Neilands, panākot 2:0, un ar šādu rezultātu spēle arī noslēdzās.

Jāpiebilst, ka pirmo reizi starpsezonā Ventspils rindās laukuma devās aizsargs Girogi Mčedlišvili, kurš komandai pievienojās pagājušās sezonas vidū, bet gatavošanos sezona bija sācis ar traumu izārstēšanu.

Virslīgas turnīru ventspilnieki 15. martā uzsāks viesos ar cīņu pret valsts vicečempioni RFS, bet Daugavpils 14. martā Celtnieka stadionā uzņems Liepāju.

Ventspils – BFC Daugavpils – 2:0 (1:0)
Vārti: 1:0 Kozlovs (26, ar 11 m soda sitienu), 2:0 Neilands (79)
Ventspils: Mahnovskis, Tīdenbergs, Sahņevičs, Ļitvinskis, Mamā, Stuglis, Palavandišvili, Villela, Kozlovs, Eristavi, Svārups
Maiņas: Alampasu, Rehviašvili, Mčedlišvili (pirmā spēle starpsezonā), Ondongs Mba, Kazims, Fabinjo, Dženajevs, Ļotčikovs, Neilands, Kokarītis un Alfa

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: