Turpinot jaunu siltumtīklu izbūves projekta īstenošanu, šobrīd uzsākta siltumtrases būvniecība Ganību ielā. Jaunā siltumtrase tiks izbūvēta no Zvaigžņu ielas pa Riņķa ielu līdz Ganību ielas industriālajai zonai, nodrošinot centralizētās siltumapgādes pieslēgumu uzņēmumam Bucher Municipal, Ceļu satiksmes drošības direkcijai un citiem objektiem. 

Projekta Siltumtrases izbūve Kuldīgas, Zvaigžņu, Riņķa un Ganību ielā, Ventspilī 2. kārtas un 3. kārtas īstenošanas gaitā jauni siltumtīkli tiks izbūvēti 1771 metra garumā. Siltumtrases būvniecību par 698 844 eiro īsteno SIA Ostas celtnieks, kas būvdarbus plāno pabeigt līdz šā gada 15. novembrim.

Jau ziņots, ka projekta Siltumtrases izbūve Kuldīgas, Zvaigžņu, Riņķa un Ganību ielā, Ventspilī 1. kārtas īstenošana tika uzsākta aizvadītā gada augustā, izbūvējot siltumtrasi no Lielā prospekta un Kuldīgas ielas krustojuma līdz Zvaigžņu ielai un nodrošinot centralizēto siltumapgādi Ventspils 1. pamatskolai un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Ventspils daļai. Šogad projekta 1. kārtas gaitā SIA Konor siltumtrases būvniecību teju 557 metru garumā turpinās no Sabiles ielas līdz Riņķa ielai. Kopumā jaunizbūvētās siltumtrases garums būs 1928 metri un tās būvniecība izmaksās 798 244 eiro. Būvdarbus plānots pabeigt līdz šā gada 31. jūlijam.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: