Katru gadu pēc skolas beigām, Jaunrades namā notiek nometne "Ķeram vasaru aiz astes", kopā pulcējot 80 pirmo līdz ceturto klašu skolēnus.

Nometnes mērķis ir sniegt bērniem saturīgas, drošas un izglītojošas brīvā laika pavadīšanas iespējas, pievēršoties sportiskām aktivitātēm un veidojot pareizu izpratni par veselīgu dzīvesveidu, attīstot prasmi strādāt komandā un iegūstot vērtīgu pieredzi tādās jomās kā māksla, sports un tehniskā jaunrade.

Dalībnieki pavada brīvo laiku izglītojoši, sportojot un izkopjot veselīgu dzīvesveidu, iepazīstot pilsētas apkārtni, vēstures un kultūras objektus. Tāpat nometnes dalībnieki pilnveido savas prasmes gan radošajās darbnīcās, gan dažādās meistarklasēs.

Nometnes dalībnieki dodas dažādās izzinošās ekskursijās, devušies pārgājienā, veikuši ķīmijas un fizikas eksperimentus, piedalījušies orientēšanās sacensībās.

Noslēdzoties šai nometnei, sāksies nometne “Krāsainie vasaras sapņi”, kas tiks organizēta divās daļās – no 15. līdz 27. jūlijam un no 29. jūlija līdz 9. augustam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: