No piektdienas līdz svētdienai astoņas jauniešu futbola komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas cīnīsies par pirmā FK Ventspils prezidenta Jurija Bespalova piemiņas kausu.

Šāds turnīrs risināsies ceturto reizi, bet cīņā dosies astoņas U15 vecuma grupas komandas. FKV Akadēmija priekšsacīkstēs spēlēs vienā apakšgrupā ar pagājušā gada uzvarētājiem TJK Legion no Igaunijas, Lietuvas Tauras un Rīgas Futbola skolu, kamēr otrā apakšgrupā cīnīsies JFC Skonto, Minskas Futbola skola no Baltkrievijas galvaspilsētas, Tallin Kalev (Igaunija) un Liepājas Futbola skola. Katras apakšgrupas divas spēcīgākās komandas iekļūs pusfinālā un turpinās cīņu par kausu, bet otrais četrinieks sadalīs 5.-8. vietu. Spēles risināsies divus puslaikus pa 25 minūtēm.

Priekšsacīkstes tiks aizvadītas stadiona rezerves laukumā, bet godalgu dalīšana svētdien risināsies galvenajā arēnā, arī iesildot to pirms Virslīgas mača starp FK Ventspils un Valmiera Glass/ViA (plkst. 17).

FKV Akadēmija, kas pērn ieņēma sesto vietu, sacensību pirmajā dienā tiksies ar RFS (plkst. 14) un Tauras (17), bet sestdien jau dienas pirmajā mačā (9.30) mērosies spēkiem ar Legion. No pulksten 14.30 tiks izspēlēti pusfināli, bet diena noslēgsies ar vārtsargu konkursu (18.30). Svētdien tiks aizvadīti mači par vietām – bronzas fināls galvenajā laukumā sāksies pulksten 12, bet stundu vēlāk startēs lielais fināls.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: