No 7. līdz 9. novembrim Ventspilī ieradīsies tehnoloģiju konkursa “Ventspils IT izaicinājums” finālisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, lai mērotos zināšanām informācijas un komunikāciju tehnoloģiju jomā.

Skolēni Ventspilī ieradīsies 7. novembra pēcpusdienā. Pēc ierašanās un reģistrēšanās naktsmītnēs skolēni saņems norādījumus par fināla norisi un dienas izskaņā jaunieši tiks aicināti uz Ventspils Jaunrades namu uz izklaidējošu sadraudzības vakaru.

“Ventspils IT izaicinājuma” otrā dienā, skolēniem būs jāpierāda sevi starptautiskā konkurencē, risinot dažādus tehnoloģiju uzdevumus, lai noskaidrotu, kuras komandas ir zinošākās. Kamēr skolēni pildīs konkursa uzdevumus, skolotājiem būs iespēja piedalīties eTwinning apmācībās.

Pēc spraigas dienas konkursa dalībnieki tiks aicināti uz vakara pasākumu Jaunrades namā, kur jauniešus un pedagogus gaidīs dažādas izklaidējošas aktivitātes un grupas “Double Faced Ees” koncerts.

Konkursa pēdējās dienas, 9. novembra, pirmajā pusē skolēniem un pedagogiem būs iespēja doties ekskursijās un dažādiem Ventspils uzņēmumiem un iestādēm. Savukārt pēcpusdienā, visi konkursa dalībnieki aicināti uz svinīgo “Ventspils IT izaicinājuma 2018” noslēguma pasākumu, kura ietvaros tiks paziņoti konkursa galveno balvu ieguvēji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: