Vēl šonedēļ pilsētā iespējams apskatīt visus Ziemassvētku rotājumus. Sākot ar 8. janvāri Ziemassvētku rotājumi pilsēta tiks atslēgti un uzsāks pakāpenisku rotājumu un Ziemassvētku eglīšu demontāžu, informē pašvaldības iestāde “Ventspils Komunālā pārvalde”.

Lai pilsētvidi ziemas tumšajos vakaros padarītu gaišāku un priecīgāku, pēc rotājumu atslēgšanas vēl divas nedēļas kokos turpinās mirgot košās spuldzīšu gaismiņas.

Tūkstošiem gaismiņu, deviņas izrotātas svētku eglītes, mūzikas instrumentu orķestris, austrumu zodiaka figūras, uz apgaismojuma stabiem izvietotie dažādas formas gaismas dekori – eņģeļi, rūķi, sniegavīri, zvaigznes, izgaismoti zariņi, egļu vītnes, sniegpārslas un līstošas lāstekas, izgaismoti objekti parkos, skvēros un ielu krustojumos uzbur visskaistāko Ziemassvētku pasaku! Vēl šonedēļ, pastaigājoties pa pilsētas ielām, iespējams aplūkot skaistos svētku rotājumus.

Visi svētku rotājumi, pēc demontāžas un tehniskās apkopes darbu veikšanas, tiks uzglabāti sausā noliktavā, lai gada nogalē tie atkal izgaismotu pilsētu un priecētu mūs svētku gaidīšanas laikā.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -4
    Pareizais viedoklis 08.01.2024, 10:35:28

    Mājās eglīti arī Jūs novācat nākošajā dienā pēc svētkiem?!

  • 0
    Covid 19-24.ventspils.lv 08.01.2024, 12:51:02

    Daž labs varbūt ap Lieldienām...

  • -2
    Pornieks 08.01.2024, 13:29:07

    Manis pēc varētu atstāt kādu nedēļu vismaz vēl.

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 08.01.2024, 15:02:08

    Zvaigznes dienā, kas tradicionāli tiek uzskatīta par pēdējo Ziemassvētku dienu, pieņemts ar godu atvadīties no svētku rotājumiem. Daudzi no mums arī savu Ziemassvētku eglīti taupa līdz 6. janvārim. Tā ir diena, kad pēdējo reizi aizdedzinām svecītes eglīte, vēl mirkli papriecājamies par skaistajiem svētku rotājumiem, un tad svētku dekorus novietojam glabāšanai līdz nākamiem Ziemassvētkiem.
    Lai pilsētvidi ziemas tumšajos vakaros padarītu gaišāku un priecīgāku, pēc rotājumu atslēgšanas vēl divas nedēļas kokos turpinās mirgot košās spuldzīšu gaismiņas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: