Pateicoties Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes finansējumam, Medus ielā ir uzsākta tranšejas rakšana un cauruļu montāža, lai izbūvētu jaunu lietus ūdens kanalizācijas tīklu, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Darbi norisināsies 76 metru garā posmā, lai kanalizācijas tīklu savienotu ar izbūvējamo Tērauda ielas posmu. Būvniecības darbus Medus ielā veic PSIA ''Ventspils Labiekārtošanas kombināts'', darbus paredzot noslēgt oktobrī.

Noslēdzoties būvniecības darbiem Medus ielā, Tērauda ielā tiks uzsākta bruģakmens seguma brauktuves izbūve 56 metru garumā, kā arī perspektīvā maģistrālā grāvja izbūve 1. būvniecības kārtā, lai nodrošinātu perspektīvo apbūvi starp Tērauda ielu un Dampeļu gatvi. Būvniecības darbus veiks SIA ''AB Būvniecība'' līdz decembrim.

Plānotais izbūvējamais perspektīvais Tērauda ielas posms ir ar daļēju grants segumu un arī bez seguma, līdz ar to brauktuves segums daudzās vietās ticis labots un ir ar daudziem bojājumiem. Savukārt Medus ielas posmam, kas savienots ar izbūvējamo Tērauda ielu posmu, ir nefunkcionējošs grāvis ar caurteku, līdz ar to regulāri veicinot teritorijas un blakus esošo īpašumu applūšanu.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    ventspilnieks 36,7 05.09.2022, 09:43:10

    Pateicoties Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes finansējumam ...

    Ir gan jums komunikācijas spējas. Marsiešiem vai jelgavniekiem taču nav jārūpējas par Ventspili ... :D

  • -1
    Pāvests 05.09.2022, 10:13:04

    Ir nu gan mālēnietis atradies, ja neesi pamanījis, tad bieži vien ERAF te visu sponsorē, tādēļ ir liela atšķirība vai Ventspils pašvaldība vai ERAF.

  • 0
    ventspilnieks 36,7 05.09.2022, 12:51:50

    Pardon, nezināju. Tad jau mums to domi nevajag, uzreiz visu caur Briseli. Es savā malēniešu prātā iedomājos, ka viņi te pilda savus pienākumus nevis reizēm atmet kautko ;)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: