Šonedēļ Tilta dārzā ir uzsākti energoefektīva LED apgaismojuma izbūves darbi, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Tilta dārzs ir viens no iecienītajiem parkiem Ventspilī, kas atrodas Sarkanmuižas dambī pie Labā krasta tilta apļa. Vairāk kā 3 hektāru plašo parku ir iecienījuši daudzi iedzīvotāji, kuri vakaros bauda nesteidzīgas pastaigas, tādēļ lai uzlabotu iedzīvotāju drošību diennakts tumšajā laikā, parkā ir uzsākta energoefektīva LED apgaismojuma izbūve. Darba ietvaros tiks izbūvēta apgaismojuma kabeļlīnijas trase aptuveni 1 kilometra garumā, pēc tam uzstādot 33 jaunus apgaismojuma balstus ar LED gaismekļiem. Būvdarbu veicējs SIA ''Volts-1'' darbus paredz veikt līdz novembrim.

Pavasarī parkā tika veikti arī vairāki labiekārtošanas darbi, kā 600m2 nolietotā gājēju celiņa seguma atjaunošana, pārbūvējot segumus ar esošo betona bruģakmeni. Atjaunotie gājēju ietves posmi ir izveidoti gludi, bez nelīdzenumiem, ko novērtē aktīvās atpūtas cienītāj – skrituļotāji un velosipēdisti. Labiekārtošanas darbu ietvaros arī tika veikta atpūtas soliņu nomaiņa un uzstādītas deviņas jaunas atkritumu urnas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Covid 19-24.ventspils.lv 10.09.2022, 17:56:27

    Tilta dārzs galīgi sačakarēts.Izrauti krūmu dzīvžogi ap soliņiem,nu visi sēdēs kā uz skatuves...Ne vairs kur iebaudīt kādu dzērienu,ne kur vajadzības gadījumā pamīlēties.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: