Aizvadītajās trijās diennaktīs, laika posmā no 2. septembra plkst. 6.30 līdz 5. septembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona brigāde saņēma 22 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 10 uz glābšanas darbiem un vēl trīs izsaukumi bija maldinājums.

Piektdien, plkst. 19.23 VUGD saņēma izsaukumu uz Dzintaru ielu, kur dega angāra siena 15 m2 platībā, kā arī granulas 5 m2 platībā. Plkst. 21.48 ugunsgrēks tika nodzēsts.

Sestdien neilgi pirms vieniem dienā ugunsdzēsēji glābēji devās uz Ventspils novada Vārves pagastu, kur dega zaru un priežu mizu kaudze 120 m2 platībā. Pēc ugunsgrēka nodzēšanas zem degušajiem zariem tika atrasts kaķēns.

Sestdien pēcpusdienā Saules ielā, deviņstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī bija piededzis ēdiens 0,01 m2 platībā.

Pusastoņos vakarā dega labības rugāji 300 m2 platībā.

Neilgi pēc deviņiem vakarā ugunsdzēsēji glābēji devās uz Ventspils novada Vārves pagastu, kur priežu mizu šķeldas kaudze bija uzsilusi un vairākās vietās aizdegusies. Ar ekskavatora palīdzību tika izjaukta kaudze, lai ugunsdzēsēji glābēji var nodzēst degošās vietas. Šorīt darbi notikuma vietā turpinās.

Aizvadītajās diennaktīs VUGD kopumā saņēma 136 izsaukumus – 45 uz ugunsgrēku dzēšanu, 61 uz glābšanas darbiem, bet 30 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: