Sākoties jaunajam mācību gadam, Jauno dabaszinātņu pētnieku centrs aicina 10. - 12. klašu skolēnus uz interesantām nodarbībām zinātnes centrā VIZIUM, kur jauniešiem būs iespēja papildināt zināšanas un gūt praktisku pieredzi, apgūstot robotikas, inženierzinātņu, elektronikas un astronomijas pamatus, tādējādi veicinot izpratni par dažādām STEM jomām.

Katrā nodarbībā tiks apskatīta konkrēta tēma, tās vadīs pieredzes bagāti zinātnieki, vadošie pētnieki no Ventspils Augstskolas, kā arī pieaicinātie vieslektori un eksperti no Latvijas Astronomijas biedrības, Baldones observatorijas u.c. vietām. Teorētiskās un praktiskās nodarbības sniegs vērtīgu zināšanu bāzi un būs noderīgas jauniešiem, kuri interesējas par dabaszinātnēm, tehnoloģijām, elektroniku, matemātiku, loģisko domāšanu un programmēšanu.

Jauno dabaszinātņu pētnieku centra nodarbību tēmas apskatāmas ŠEIT!

Nodarbības norosināsies katru trešdienu no plkst. 17 līdz 19 laika posmā no 21. septembra līdz 2023. gada 24. maijam zinātnes centrā VIZIUM. Nodarbības ikvienam interesentam ir bezmaksas! Pieteikties aicināti arī 8.- 9. klašu skolēni, kuriem ir pastiprināta interese par dabaszinātnēm.

Iepriekš nepieciešams piereģistrēties šeit: www.adre.se/dabaszinatnupetnieki.

Mācību gada noslēgumā dalībniekiem tiks izsniegti sertifikāti.

Neskaidrību gadījumā sazināties ar Gintu Grīnbergu pa tālr. 63607607 vai rakstot uz e-pastu: ginta.grinberga@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: