Šonedēļ ir noslēgušies daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmu labiekārtošanas būvdarbi Celtnieku ielā Nr.2A, Nr.8, Nr.10 un Nr.16.

Ventspils pilsētas dome pieņēma lēmumu piešķirt līdzfinansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pagalmu labiekārtošanai. Par piešķirto līdzfinansējumu, daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām Celtnieku ielā Nr.8 un Nr.16 tika veikti dažādi labiekārtošanas darbi, īstenojot iedzīvotāju vēlmi dzīvot sakārtotā un labiekārtotā pilsētas infrastruktūrā. Tāpat tika piešķirts finansējums pašvaldībai piederošu iekšpagalmu teritorijas labiekārtošanai Celtnieku ielā Nr.2A un Nr.10.

Labiekārtošanas darbu ietvaros Celtnieku ielā 2A tika pārbūvēta brauktuve 330 m2 platībā un ietve 140 m2 platībā, bet Celtnieku ielā 10 tika veikta brauktuves pārbūve 520 m2 platībā. Savukārt Celtnieku ielā Nr.8 un Nr.16 tika pārbūvēts mājai piederošā zemes gabalā esošos segumus, un izbūvēta brauktuve ar autostāvvietām, gājēju ietve un celiņi pie ēkas ieejas mezgliem. Iekšpagalmu labiekārtošanas darbu ietvaros, tika veikta arī teritorijas apzaļumošanas darbi.

Lēmumi par pašvaldības finansējuma piešķiršanu pieņemti, pamatojoties uz dzīvojamo māju pārvaldnieka pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" iesniegumiem saskaņā ar Ventspils pilsētas saistošajiem noteikumiem Nr.15 ''Par Ventspils pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma apjomu un tā piešķiršanas kārtību daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai piesaistītā zemesgabala labiekārtošanai''.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: