Šonedēļ ir uzsākti būvdarbi objektos ''Apgaismojuma pārbūve Pils ielā no Kuģinieku ielas līdz Jāņa ielai un Jāņa ielā no Ostas ielas līdz Peldu iela, Ventspilī'', un ''Papildus apgaismojuma izbūve Gāļiņciemā, Kauškuļciemā un Žāžciemā, Ventspilī''.

Projekta ''Papildus apgaismojuma izbūve Gāļiņciemā, Kauškuļciemā un Žāžciemā, Ventspilī'' ietvaros tiek paredzēts izbūvēt 20 jaunus apgaismojuma stabus, papildinot esošās gaisvadu līnijas - Kalēju ielā pie Medus ielas, Bišu un Medus ielu krustojumā, Mārtiņa ielā starp Riekstu un Kalēja ielām, Dravas ielā pie Riekstu ielas, Virves ielā pie Dravas ielas, Sabiles ielā pie Ganību ielas un Mazās Zvaigžņu ielas, Ērgļu ielā pie Vārves ielas, Mazā Jēkaba un Vārves ielu krustojumā, Kalēju ielā pie Virves ielas, Riekstu ielā pie Mārtiņa ielas. Būvdarbu izpildītājs SIA ''Volts-1'' apgaismojuma izbūves darbus paredz veikt līdz septembrim.

Savukārt projekta ''Apgaismojuma pārbūve Pils ielā no Kuģinieku ielas līdz Jāņa ielai un Jāņa ielā no Ostas ielas līdz Peldu iela, Ventspilī'' realizācijā tiks izbūvēti septiņi jauni vēsturiska dizaina un energoefektīvi ielas apgaismojumi. Būvdarbu izpildītājs SIA ''Elektriķis'' apgaismojuma izbūves darbus paredz veikt līdz oktobrim.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Andrejs Pornieks 13.08.2020, 14:07:54

    JĀŅASĒTAS GRAUSTI TIKS APGAISMOTI LAI REDZ ARĪ NAKTĪ?!

  • 0
    Būvniecības administratīvā inspekcija 18.08.2020, 08:36:15

    Ventspils pilsētas domes Būvniecības administratīvā inspekcija (turpmāk - BAI) informē, ka primāri ielu apgaismojums tiek izbūvēts ar mērķi uzlabot transporta un gājēju pārvietošanās drošību minētajos posmos diennakts tumšajā laikā.
    Saistībā ar graustiem norādām, ka šobrīd minētajās apgaismojuma izbūves zonās Pils ielā un Jāņa ielā nav ēkas, kas būtu atzītas par vidi degradējošām un cilvēku drošību apdraudošām būvēm. Pirms vairākiem gadiem par šādu būvi bija atzīta ēka Pils ielā 39, bet 2016.gadā pēc šīs ēkas kompleksas konservācijas darbu pabeigšanas, šis ēkas grausta statuss tika atcelts. Vienlaikus norādām, ka saistībā ar minētajā teritorijā esošo ēku sakārtošanu, BAI vairākkārtīgi ir vērsusies pie ēku Jāņa ielā 11 īpašniekiem, kas ir reaģējuši uz BAI aicinājumiem un novērsuši konstatētos ēku bojājumus.
    Pateicamies par ieinteresētību Ventspils pilsētvides sakārtotībā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: