Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un pamatojoties uz Ministru kabineta noteikumiem Nr. 360 Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, PSIA ŪDEKA no 16. novembra apmeklētājus konsultācijām pieņems tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Izņēmums ir kase, kā apmeklējumiem iepriekš nav jāpiesakās.

Ierobežojums ieviests, lai nodrošinātu nepārtrauktu klientu apkalpošanu arī ārkārtējās situācijas laikā, vienlaikus mazinot klientu pulcēšanās iespējamību pakalpojuma saņemšanas vietā. Ierobežojumi attiecas gan uz Klientu daļu, Tehnisko daļu un administrāciju Talsu ielā 65, gan Klientu pieņemšanas vietu Pils ielā 12.

Noteikums būs spēkā līdz ārkārtējās situācijas atcelšanai vai citiem saistošiem valdības lēmumiem.

Joprojām mutes un deguna aizsegos, ievērojot distanci
Kā līdz šim, apmeklētājiem, ierodoties uzņēmumā, jālieto mutes un deguna aizsegi (t.i., medicīniskās sejas maskas, nemedicīniskās (higiēniskās vai auduma) sejas maskas vai sejas vairogi).

Aicinām PSIA ŪDEKA klientus būt saprotošiem un respektēt valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības:

  • ievērot drošu divu metru distanci no citiem;

  • rūpīgi izvērtēt veselības stāvokli pirms ierašanās, t.sk. nedoties uz uzņēmumu, ja ir elpceļu infekcijas pazīmes;

  • nekādā gadījumā neierasties uzņēmumā, ja esat atzīts par Covid-19 slimnieka kontaktpersonu vai jums noteikta atrašanās pašizolācijā pēc ceļojuma, vai arī konstatēta saslimšana ar Covid-19.

Kontaktinformācija:

  • Klientu daļa: abon.udeka@ventspils.lv, tālr. 63663010;

  • Ūdensmērītāju daļa (ūdens patēriņa skaitītāju nomaiņas pieteikšana): udensmeritaji.udeka@ventspils.lv, tālr. 63663010 (uzstādīšana/ nomaiņa dzīvokļos notiek, izmantojot nepieciešamos aizsarglīdzekļus un ievērojot drošības prasības);

  • Tehniskā daļa: udeka@ventspils.lv, tālr. 63607286;

  • Administrācija: udeka@ventspils.lv, tālr. 63661495. Pie administrācijas ēkas (no ieejas virzienā pa labi uz vārtu pusi) novietota pastkastīte, kas tiek iztukšota reizi dienā.

Pēc iespējas aicinām izmantot attālinātās saziņas iespējas, kā arī klientu portālu www.klientiem.udeka.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: