Ievērojot valstī šobrīd spēkā esošos Ministru kabineta (MK) noteikumus Covid-19 izplatības mazināšanai, no pirmdienas, 2­­­­­6. oktobra, arī PSIA ŪDEKA apmeklētājiem ierašanās uzņēmuma ēkā Talsu ielā 65, kā arī Klientu pieņemšanas vietā Pils ielā 12, lietojot mutes un deguna aizsegus (t.i., medicīniskās sejas maskas, nemedicīniskās (higiēniskās vai auduma) sejas maskas vai sejas vairogus).

Lai ierobežotu straujo Covid-19 izplatību, valdība 23. oktobrī lēma par stingrākiem noteikumiem attiecībā uz mutes un deguna aizsegu izmantošanu publisku vai saimniecisku pakalpojumu sniegšanas vietās. Prasība apmeklētājiem valkāt mutes un deguna aizsegus attiecas arī uz iestādēm un uzņēmumiem, kuros tiek sniegti pakalpojumi pašvaldību funkciju veikšanai, un ir spēkā līdz turpmākiem MK lēmumiem.

Prasība apmeklētājiem no 26. oktobra lietot mutes un sejas aizsegus attiecas gan uz PSIA ŪDEKA Klientu daļas un Ūdensmērītāju daļas Talsu ielā 65, gan Klientu pieņemšanas vietas Pils ielā 12, gan uzņēmuma Tehniskās daļas un administrācijas (Talsu iela 65, ieeja caur administrācijas korpusu) apmeklējumiem.

Klientiem, kuriem, ierodoties Klientu daļā, mutes un deguna aizsegs nebūs līdzi, pirmajās dienās pēc šī noteikuma spēkā stāšanās uzņēmums to nodrošinās.

Lūdzam PSIA ŪDEKA klientus būt saprotošiem un respektēt valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības. Tāpat kā līdz šim aicinām:

  • ievērot drošu divu metru distanci no citiem, kā arī ņemt vērā, ka Klientu daļā vienlaikus drīkst atrasties ne vairāk kā divi apmeklētāji;

  • rūpīgi izvērtēt savu veselības stāvokli pirms ierašanās;

  • nekādā gadījumā neierasties uzņēmumā, ja esat atzīts par Covid-19 slimnieka kontaktpersonu vai jums noteikta atrašanās pašizolācijā pēc ceļojuma, vai arī konstatēta saslimšana ar Covid-19.

Tāpat pēc iespējas aicinām izmantot attālinātos pakalpojumus: Klientu portālu www.klientiem.udeka.lv un saziņai ar uzņēmumu – e-pastu: abon.udeka@ventspils.lv (Klientu daļa) vai udensmeritaji.udeka@ventspils.lv (Ūdensmērītāju daļa, (ūdens patēriņa skaitītāju nomaiņas pieteikšana)), abu daļu tālr. 63663010, vai udeka@ventspils.lv (Tehniskā daļa, administratīvie jautājumi; Tehniskās daļas tālr. 63607286, administrācijas – 63661495).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: