Tuvākajās dienās Olimpiskā centra ''Ventspils'' baketbola hallē sāksies fizioterapijas centra pārbūves darbi, kas skars arī basketbola halles foajē telpu. Pārbūves darbu laikā apmeklētājiem būs slēgta sētas puses ieeja no Sporta ielas, kā arī norobežota daļa no foajē.

Pārbūves darbu rezultātā līdz gada beigām plānots veikt fizioterpaijas centra paplašināšanu, pēc kā fizioterpaijas centra kopējā platība būs 100 m2 un tiks izveidotas papildus piecas procedūru vietas, kā arī vingrošanas zona.
Ņemot vērā lielo pieprsījumu pēc fizioterapijas pakalpojumiem sportistu un iedzīvotāju vidū, fizioterapijas centra pārbūve ir paredzēta Olimpiskā centra ''Ventspils'' šī gada budžetā.

Olimpiskā centra ''Ventspils'' basketbola hallē 2018. gadā tika atklāts fizioterapijas centrs, kuru ar pašvaldības finansējumu bez maksas izmanto vairāk nekā 2100 sporta skolas ''Spars'' un sporta klubu bērni un jaunieši. Fizioterapijas centrā pieredzējušu fizioterapeitu vadībā jaunajiem sportistiem tiek nodrošināta iespēja uzlabot veselību, kas ilgtermiņā nodrošinās sportiskos sasniegumus, savukārt vecākiem tā ir iespēja būt drošiem, ka viņu bērns sporto pareizi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: