Sestdien, 23. jūlijā Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks Latvijas čempionāts petankā sieviešu vienspēlēs. Latvijas čempionātam ir pieteiktas 24 spēlētājas.

Ventpils kērlinga klubs ir pārstāvēts ar deviņām spēlētājām – uz starta izies vicečempione vienspēlēs Aija Rudzīte, Inga Apmane, Eva Martinsone, Aida Pētersone, Agita Puriņa Jautra Grosbārde, Silva Vensberga, Gunta Millere un Kristīne Ulberga. Jāatzīmē, ka iepriekšējos čempionātos ventspilnieces vairākkārt vienspēlēs ir spējušas izcīnīt zelta godalgas – tā divas reizes čempiones godā ir bijusi Eva Martinsone, pa reizei Aida Pētersone un Inga Apmane.

Par galveno šī gada sacensību pretendenti uz čempiones titulu ir uzskatāma pašreizējā Latvijas divkārtējā čempione vienspēlēs un tikko kā Eiropas čempionātā augsto dalīto 5.-8. vietu izcīnījusī ērģemiete Lelde Stūre, kam, cerams, ventspilnieces savos laukumos spēs sastādīt pienācīgu konkurenci.

Ventspils Piedzīvojumu parkā Latvijas čempināta spēles sestdien notiks laikā no plkst.10 līdz aptuveni plkst. 18. Sākotnēji spēlētājas aizvadīs četras spēles pēc Šveices sistēmas, pēc kuru rezultātiem sešpadsmit labākās spēlētājas finālturnīra četrās spēlēs cīnīsies par medaļām, bet pārējās par labākām vietām čempionātā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: