24. jūlijā Ventspils Zilā karoga pludmalē notiks ''Be Active'' Pludmales spēļu triatlona sacensības, peldēšana Baltijas jūrā, riteņbraukšana pa Jūrmalas parku un piejūras meža takām, un skriešana pa Jūrmalas parku.

''Be Active'' Pludmales spēļu triatlons pēc savas būtības būs Tautas triatlons ar īsām, vienkāršām, jebkuram fiziski aktīvam cilvēkam paviecamām distancēm.

Peldēšana Baltijas jūrā drošā dziļumā (līdz 1.7m) otrā sēkļa rajonā. Bērniem dziļums tiks samazināts līdz 1,4m. Daļa no peldēšanas distances būs skrējiens no krasta līdz peldēšanai piemērotam dziļumam. Līdz ar to reālā peldēšana būs iespējama apmēram 100m garā posmā.

Riteņbraukšana 10,6km garā trasē pa Jūrmalas parka grantētājiem celiņiem un pa piejūra meža takām. Ieteicams izmantot kalnu (jeb MTB) velosipēdu. Trase būs tehniski vienkārša, piemērota ''parastajam'' velobraucējam bez padziļinātām MTB prasmēm. Noslēgumā skriešana 2km pa Jūrmalas parka grantētājiem celiņiem.

Vērtēšana un apbalvošana notiks trīs vecuma grupas vīriešiem (puišiem) un sievietēm (meitenēm) – līdz 15 gadu vecumam, no 16-40 gadiem un vecākiem par 40 gadiem.

Viss, kas ir nepieciešams, lai piedalītos, ir peldētprasme pamatlīmenī, velosipēds un ķivere, un skriešanas apavi.

Plašāka informācija atrodama interneta vietnēs pludmalesspeles.lsfp.lv un triatlons.lv. Pietiekšanās triatlons.lv mājas lapā un arī uz vietas reģistratūrā pasākuma dienā. Dalība – bez maksas.

Uz jautājumiem atbildēs organizators Māris Priedēns pa telefonu 29288659.

Ierašanās un reģistrēšanās no plkst. 12 Starts 13.30.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: