Ventspils kērlinga kluba petankisti Raido Blumbergs un Andris Padrevics Latvijas izlases sastāvā startēs Pasaules čempionātā vienspēlēs, dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs, kas no 12. maija līdz 15. maijam notiks Karlslundē, Dānijā.

Ventspilnieki pagājušajā gadā izcīnīja Latvijas dubultspēļu čempiona titulu, kas šajā gadā deva tiesības startēt gan Pasaules, gan Eiropas čempionātos. Kopā ar ventspilniekiem Pasaules čempionātā startēs Latvijas čempiones dubultspēlēs, sporta kluba ''Petanks Ērģeme'' petankistes Jekaterina Soika un Lelde Stūre. Čempionātā piedalīsies 44 komandas.

Pirmie pretinieki šīs dienas spēlēm tiek izlozēti un zināms, ka Raido Blumbergam vienspēlēs pirmais pretī stāsies Somijas pārstāvis, vīru divniekam Polijas spēlētāji, jauktajam pārim, kurā Andris Padrevics spēlēs kopā ar Jekaterinu Soiku, pretinieks būs Korejas izlase, bet dāmas vienspēlēs cīnīsies ar Dāniju, dubultspēlēs ar Monako izlasi.

Informācija par čempionāta norisi pieejama čempionāta mājaslapā ŠEIT un Pasaules petanka un Provansas spēlu federācijas mājaslapā ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: