E-rēķina priekšrocības internetbankā izmanto jau vairāk nekā 1000 pašvaldības SIA ''Ventspils siltums'' klientu.

Šis pakalpojums pieejams tikai AS ''Swedbank'' lietotājiem, kuri izvēlējušies rēķinu par apkuri saņemt internetbankā. Ērtākiem norēķiniem klienti e-rēķinu bez maksas var saņemt internetbankā jau kā sagatavotu maksājumu, kura apmaksai vien jānospiež poga “Maksāt”. Izvēloties e-rēķinu, klients internetbankā var noslēgt arī automātiskās apmaksas līgumu, norādot konkrētu rēķina apmaksas dienu. Turklāt, izveidojot definētos maksājumus, klienti savus maksājumus ērti var veikt arī Swedbank mobilajā lietotnē.

Klientu ērtībām norēķinus par siltumenerģiju iespējams veikt arī Maxima veikalu kasēs, uzrādot rēķinu ar svītrkodu. Par viena rēķina apmaksu SIA ''Maxima Latvija'' piemēro komisijas maksu – 0,50 EUR.

Savukārt, iegriežoties Narvesen kioskā pēc kafijas, sava iemīļotā žurnāla vai laikraksta, tagad vienlaikus var apmaksāt arī rēķinus par komunālajiem pakalpojumiem, tajā skaitā par siltumenerģiju. Pakalpojuma maksa par viena rēķina apkalpošanu – 0,60 EUR.

Bez komisijas maksas klienti rēķinus var apmaksāt uzņēmuma ''Ventspils siltums'' Abonentu daļas kasēs Pils ielā 12 un Talsu ielā 84. Maksājumi tiek pieņemti darba dienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 12.00 un no plkst. 13.00 līdz plkst.16.00, izņemot pirmdienās – līdz plkst. 17.30 un piektdienās līdz plkst.15.00.

Vēlamies vērst iedzīvotāju uzmanību elektroniskās vides priekšrocību izmantošanai, tai skaitā rēķinu saņemšanai e-pastā, kas ir bezmaksas pakalpojums. Tā kā rēķinu piegāde papīra formātā ik mēnesi izmaksā 0,40 EUR, aicinām klientus izmantot iespēju un pieteikt rēķinu saņemšanu savā e-pastā.

Lai saņemtu rēķinu elektroniski, aicinām pakalpojumu pieteikt, sūtot pieprasījumu uz e-pastu siltums.abonenti@ventspils.lv vai arī, zvanot pa tālruni 63600800

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Lielais Kretīns 14.05.2022, 16:47:38

    Tagad ir ļoti noderīgi, kad par atkritumiem rēķina summa ir noteikta pēc nejaušības principa

  • 0
    Didzis_P 16.05.2022, 12:08:50

    Vari paskaidrot kāds sakars šeit ar atkritumu rēķiniem?

  • -1
    Marta P 16.05.2022, 13:54:20

    Ļoti savdabīgs tev tas "nejaušības" princips. Pēc Tevis teiktā sanāk, ka cilvēkiem, kam maksā par reāli nostrādātām stundām vai padarīto apjomu arī maksā pēc "nejaušības principa", jo arī par atkritumiem maksā par tik, cik ir reāli saražots.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: