Lai popularizētu 3x3 basketbolu un veicinātu tā attīstību, kā arī veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, sporta centrā ''Terminālis'' pirmo reizi aizvadīts Ventspils Ziemas kauss 3x3 basketbolā, kurā piedalījās sešas komandas, kuras tika sadalītas divās apakšgrupās.

Turnīrs notika pēc starptautiskajiem FIBA 3x3 noteikumiem.
 
A apakšgrupā tika ielozētas ''Kandava/Anzāģe'', ''Šmakovs'' un ''Hugo bez boss'', bet B apakšgrupā ''Kudzhy'', ''Team Lācis'' un ''Anzāģe''.
 
Līdz pusfināla spēlēm īpaši lieli pārsteigumi nenotika un pirmajā pusfinālā ''Kandava/Anzāģe'' (Artūrs Grīnbergs, Kristaps Gotfrīds, Guntars Strāķis, Kārlis Bērziņš) ar 14:21 piekāpās ''Team Lācis'' (Rūdolfs Punkstiņš, Ralfs Lācis, Reinis Krūmiņš, Kristofers Šepte), bet otrajā pusfinālā ''Anzāģe'' (Kārlis Plūksna, Jurģis Ozols, Andis Zariņš, Jānis Zemels) ar 18:15 uzvarēja ''Kudzhy'' (Dāvis Kundrats, Agris Stankevics, Eduards Ceplis, Roberts Rozentāls).
 
Spēlē par 3. vietu ''Kandava/Anzāģe'' ar 21:16 uzvarēja ''Kudzhy'', bet finālā ''Team Lācis'' ar 21:12 uzvarēja ''Anzāģi''.
 
Par turnīra MVP jeb vērtīgāko spēlētāju kļuva ''Team Lācis'' spēlētājs Kristofers Šepte, kurš piecās spēlēs vidēji guva 8,80 punktus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: