Vācijas Bundeslīgas sacensībās svarcelšanā Obrighaimas ''Gewichtheber'' komandas sastāvā startēja Ventspils olimpiskās vienības svarcēlājs Ritvars Suharevs, palīdzot savai komandai svinēt uzvaru.

Tokijas Olimpisko spēļu 6. vietas ieguvējām Ritvaram Suharevam šīs bija otrās nopietnās sacensības pēc septembrī veiktās pleca operācijas. Šajās sacensībās Ritvars uzlaboja savus rezultātus - raušanā paceļot 147kg, bet grūšanā 173kg, kas summā deva 320kg un 160,6 punktus. Iepriekšējās sacensībās Ritvars raušanā pacēla 135kg, bet grūšanā 170kg, kas summā deva 305kg.

Vācijas Bundeslīgas sacensībās svarcelšanā katras komandas sastāvā startē seši dalībnieki, rezultāti tiek summēti, nosakot uzvarētājus, un arī šoreiz drošu panākumi svinēja tieši ''Gewichtheber'' komanda. Ritvara pārstāvētā komanda sakrāja 819,8 punktus, bet konkurentu SSV ''Samswegen'' komandas rēķinā 784 punkti.

Mūsu svarcēlāji turpina aktīvi trenēties un gatavoties pasaules junioru čempionātam, kas no 2. līdz 11. maijam notiks Heraklionā, Grieķijā, un Eiropas čempionātam pieaugušajiem, kas no 25. maija līdz 5. jūnijam notiks Tirānā, Albānijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: