Ceturtdien, 9. septembrī Ventspils pludmales volejbola stadiona laukumos notika ''Pludmales volejbola turnīrs Ventspils vidusskolu grupā jauniešiem un jaunietēm 2021''.

Pludmales volejbola spēlēs piedalījās komandas no četrām skolām – 6. vidusskolas, 1. ģimnāzijas, 4. vidusskolas un Ventspils Tehnikuma.

Jauniešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Ēriks Sanders un Konstantins Pampejevs no 4. vidusskolas, otro vietu izcīnīja Ventspils Tehnikuma audzēkņi Jānis Lancmanis un Klāvs Bogdanovs, bet trešo vietu ieguva 1. ģimnāzijas audzēkņi Everts Riekstiņš un Adrians Visockis-Rubenis.

Jaunietēm pirmo vietu izcīnīja Beāte Liepājniece un Anija Paula Ozoliņa no 1. ģimnāzijas, otro vietu izcīnīja Martina Bertāne un Dana Irbe no 4. vidusskolas, bet trešo vietu ieguva Tehnikuma audzēknes Sabīne Salnāja un Justīne Jaunzeme.

Par turnīra vērtīgākajiem spēlētājiem tika atzīti Beāte Liepājniece no 1. ģimnāzijas un Ēriks Sanders no 4. vidusskolas, kuri balvās saņēma ielūgumus uz Ventspils Piedzīvojuma parku.

Starp spēlēm norisinājās konkurss, kurā ikvienam bija iespēja iegūt piemiņas balvas no Ventspils Tehnikuma.

Turnīra uzvarētāji ieguva iespēju piedalīties Latvijas Skolu Sporta Federācija rīkotajās sacensībās ''Latvijas Skolēnu 75.spartakiāde pludmales volejbolā'', kas norisināsies 17. septembrī Siguldā.

Ideja par šādu pasākuma organizēšanu radās Ventspils Tehnikumam, kas ir arī šo sacensību organizators.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Jeska 10.09.2021, 18:16:42

    Bet ko, 2.vsk. vispar nemak spelet volejbolu?

  • -2
    Andris Lapukoks 13.09.2021, 18:01:39

    Tehnikums malači, ka noorganizēja šādu pasākumu. Vairāk aktīvus jauniešus, lai nebūtu jāsēž , telefonā visu laiku.

  • 0
    корумпант 15.09.2021, 11:41:07

    Jā, žēl, ka savulaik nebija Ventspilī ne šāds laukums, ne šādas aktivitātes, bet nu tautasbumbai skolas zālē arī nebija ne vainas. Skolas šādu turnīru varētu biežāk organizēt, labs koncepts.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: