Ventspils kērlinga klubs aicina iesaistīties Eiropas sporta nedēļas sportiskajās aktivitātēs un četrās nodarbībās apgūt kērlinga spēles pamatus. 

Interesentiem, bet ne jaunākiem par 12 gadiem, četrās nodarbībās būs iespēja apgūt kērlinga spēles pamatus - iepazīties ar spēles noteikumiem, apgūt spēles un treniņu iemaņas, kērlinga spēlētāja ētikas kodeksu. Kērlingu tā īsti var saprast tikai pašam izmēģinot un kas zina - var būt tieši kērlings ir jūsu sporta veids visai turpmākajai dzīvei!

Kērlings ir spēle, kuru amatieru līmenī var spēlēt ikviens – sākot no jauniešu, līdz senioru vecumam. Lai sāktu spēlēt kērlingu, iesākumā pietiks ar vēlmi būt aktīviem, ar uzdrīkstēšanos atnākt uz treniņu, vidēji siltu sporta apģērbu un sporta maiņas apaviem, kā arī šogad interesentiem ir jābūt ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, vai ar apliecinājumu (papīra vai digitālā formā) par Covid-19 negatīvu testu.

Kērlingā izmaksas parasti sedz paši sportisti, taču, pateicoties Latvijas sporta federāciju padomes, Izglītības un zinātnes ministrijas, Latvijas kērlinga asociācijas atbalstam, Olimpiskā centra ''Ventspils'' aprīkojuma nodrošinājumam, ir iespējams treniņos piedalīties bez maksas.
Iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 26556087.

Visi  interesenti tiks gaidīti Olimpiskā centra ''Ventspils'' ledus hallē:
- svētdien, 19. septembrī plkst. 9.30 tikšanās foajē uz īsu instruktāžu, no plkst.10 – 11 nodarbības uz ledus;
- pirmdien, 27. septembrī plkst. 20.45 tikšanās foajē uz īsu instruktāžu, no plkst. 21 – 22.30 nodarbības uz ledus;
- sestdien, 2. oktobrī plkst. 9.30 tikšanās foajē uz īsu instruktāžu, no plkst. 10 - 11.30 nodarbības uz ledus;
- svētdien, 10. oktobrī plkst. 9.30 tikšanās foajē uz īsu instruktāžu, no plkst. 10 - 11.30 nodarbības uz ledus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: