Šodien "Pafbet" Latvijas - Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) "Ogre" savā laukumā uzņems "Ventspili", komandām cīnoties par otro vietu Latvijas grupas pamatturnīrā.

Mačs Ogres 1.vidusskolā sāksies plkst.19, un tiešraidē to translēs kanāls "Best4Sport TV".

Ventspilnieki ar 14 panākumiem 21 mačā ir otrie turnīra tabulā, bet ogrēniešiem ar 13 uzvarām 22 mačos ieņem trešo vietu.

Ventspilnieki jau nodrošinājuši pārsvaru savstarpējo spēļu summā (83:76, 82:81, 88:82 un 65:93) un kļuvuši par izteiktiem favorītiem cīņā par otro vietu pamatturnīrā.

"Ogre" pēc iespaidīgās ziemas sērijas - desmit uzvaras 12 mačos - pirms pavasara iestāšanās zaudējusi jaudu, piedzīvojot trīs zaudējumus pēc kārtas. Sezonas garumā rezultatīvākais ir Andrē Volkers (16,1 punkts spēlē).

"Ventspils" ziemā zaudēja sezonas pirmajā pusē uzņemto ritmu, tomēr pēdējā laikā ar trim uzvarām četros mačos izdevies uzlabot bilanci un nostiprināt izredzes ieņemt otro vietu. Rezultatīvākais ar 17,8 punktiem mačā ir Māris Gulbis.

Latvijas komandu grupā līdere ar 20 uzvarām 22 spēlēs ir "VEF Rīga", tālāk ar 14 uzvarām 21 cīņā ir "Ventspils", bet 13 panākumi 22 dueļos ir "Ogrei". "Liepāja" 22 spēlēs izcīnījusi desmit uzvaras, Valmieras komandai 23 dueļos ir septiņas uzvaras, kamēr "Latvijas Universitāte" 24 spēlēs tikusi pie trim panākumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: