Ventspils Digitālais centrs ''Digitālās nedēļas'' ietvaros 26. martā plkst. 13 rīko nebijušu pasākumu - sarunu pēcpusdienu ar Ventspils skolu jauniešiem un viņu vecākiem ''Sarunas bez maskām'' kopā ar Latvijas Radio 5, pieci.lv dīdžeju un TV raidījumu vadītāju Tomu Grēviņu.

Nav noslēpums, ka šī brīža mācību režīms ir ļoti aktuāla tēma ikvienam, kuram nākas ar to ikdienā saskarties. Jo ilgāk tupinās attālinātās mācības, jo vairāk samilst jautājumi, bažas un pārdomas ne tikai par mācību norisi un kvalitāti, bet arī par emocionālo pusi, ko visa šī situācija nes sev līdzi. Pasākumā ''Sarunas bez maskām'' skolēniem būs iespēja pārstāvēt savus skolas vienaudžus un diskutēt par dažādām tēmām, kas skar šī brīža mācību procesu, vienaudžu sociālo dzīvi un motivāciju mācīties. Arī vecāki tiks aicināti dalīties savā redzējumā par attālinātajām mācībām un izaicinājumiem, ar kādiem viņiem nākas saskarties.

Diskusijā katru Ventspils skolu pārstāves viens skolēns un viens vecāks. Vērot diskusiju un uzdot jautājumus būs iespēja ikvienam interesentam Digitālā centra YouTube kanālā šeit: www.adre.se/sarunasbezmaskam, jautājumus iepriekš iespējams iesūtīt arī uz e-pastu: dace.bergmane@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: