Pēc ziemas tehnoloģisko pārtraukumu šodien tiek atsākti būvdarbi objektā ''Pērkoņu ielas pārbūve posmā no Zvaigžņu ielas līdz iebrauktuvei uz pansionātu ''Selga'', Ventspilī.''.

Pagājušā gadā Pērkoņu ielā tika uzsākta 1. būvniecības kārta, veicot brauktuves nestspējas paaugstināšanu ar jaunu asfaltbetona apakškārtas izbūvi no auto stāvlaukuma, līdz iebrauktuvei uz pansionātu ''Selga'', virszemes ūdens novadīšanas sistēmas grāvju tīrīšana un caurteku nomaiņa, kā arī apgaismojuma izbūve ar mūsdienīgiem un energoefektīviem LED gaismekļiem.

Šonedēļ tiks atsākta 1. būvniecības kārta, paredzot veikt bruģakmens seguma gājēju celiņa izbūvi, jaunas autobusu platformas izbūvi, asfalta seguma virskārtas ieklāšanu.

Iedzīvotāju ērtībām posmā no iebrauktuves uz daudzdzīvokļu mājām līdz iebrauktuvei uz pansionātu ''Selga'' tiks veikta jauna autobusu pieturvietas paviljona uzstādīšana esošā paviljona vietā ar soliņiem un atkritumu urnām. Pārbūves darbu ietvaros arī tiks veikta jauna ielas apgaismojuma izbūve ar mūsdienīgiem un energoefektīviem LED gaismekļiem.

Ielas pārbūves darbi norisināsies līdz maija mēnesim.

Būvniecības laikā tiks ierobežota transportlīdzekļu kustība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: