Virslīgas jaunās sezonas otrajā mačā pie pirmā punkta tikuši FK Ventspils futbolistiem, kas, pateicoties Dmitrija Litvinska vārtu guvumam, savās mājās cīnījās 1:1 RFS.

Komandas sezonu bija sākušas ar zaudējumiem, tāpēc šajā spēlē motivācijas parādīt labu sniegumu netrūka. Pirmajā puslaikā netrūka spriedzes un emociju, bet vārtu gūšanas momentu īsti nebija, toties otrās 45 minūtes bija jau ļoti aizraujošas, turklāt aktīvāki uzbrukumā bija tieši ventspilnieki. 63. minūtē lieliska iespēja atklāt rezultātu bija Markam Kurtišam, bet viņš no soda laukuma netrāpīja tukšā stūrī. 70. minūtē rezultāts tomēr tika atklāts – Sedriks Kuadio kreisajā flangā tika galā ar sāncenšu aizsargiem un spēcīgi šāva bumbu soda laukumā Darko Lemajiča virzienā, bet piespēli bloķēja Abdulgafars Mamā, diemžēl iegriežot bumbu savos vārtos.

Ventspils atspēlējās deviņas minūtes vēlāk. Netālu soda laukuma sānu robežas tika nogāzts Kristers Neilands, bet soda sitienu teicami uzpildīja Jurijs Tkačuks, piespēlējot precīzi Dmitrijam Litvinskim, kurš precīzi sita ar galvu – 1:1! Jaunajam aizsargam tas bija pirmais vārtu guvums Virslīgā. Mača izskaņā RFS ļoti azartiski metās pēc uzvaras, pamanījās norībināt vārtu stabu un dramatiski krist soda laukumā, tomēr rezultāts nemainījās.

Sezona atsāksies pēc izlašu mačiem – Ventspils 3. aprīlī viesosies Valmierā.

Ventspils - RFS 1:1 (0:0)
Vārti: Litvinskis 79` - Mamā (s.v.) 70`.
Ventspils: Mahnovskis - Ļotčikovs, Litvinskis, Mamā, Fabinju, Sinicja, Pjagbara, Slinkins, Bačiašvili (Andželkovičs 75`), Tkačuks, Kurtišs (Neilands 74`).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: