Futbola klubs "Ventspils" vienība svētdien izcīnīja uzvaru "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 20. kārtas spēlē, turpinot pakaļdzīšanos pirmajam trijniekam.

"Ventspils" mājās ar 2:0 (0:0) pārspēja virslīgas debitanti "Tukums 2000"/TSS.

Spēles pirmajā pusē vārti netika gūti, bet otrajā puslaikā ventspilniekiem vajadzēja vien nepilnas divas minūtes, lai gūtu vārtus. Pēc komandas biedra piespēles precīzs no vārtu priekšas bija Kaspars Kokins.

No spēles 64. minūtes Tukuma komanda spēlēja mazākumā, jo savu otro dzelteno kartīti mačā saņēma Olabandžo Aleksandr Ogundži.

Punktu mājinieku uzvarai pielika Kaspars Svārups, kurš pamatlaika pēdējā minūtē saņēma bumbu soda laukumā, apspēlēja vairākus pretiniekus un panāca 2:0.

Augustā, spītējot dažādām nedienām, "Ventspils" virslīgā uzvarēja trīs spēlēs pēc kārtas, bet nākamajos divos mačos tikās ar turnīra vadošajām komandām (0:2 pret "Riga" un 1:1 pret RFS). Savukārt tukumnieki virslīgā joprojām ir bez uzvarām un iepriekšējā kārtā mačā ar "Jelgavu" pārtrauca sešu zaudējumu sēriju.

Sakrāto brīdinājumu dēļ laukumā nedevās "Ventspils" uzbrucējs Kriss Marlons Ondongs-Mbā.

Pirmajā aplī ar 3:0 uzvarēja "Ventspils", divus vārtus gūstot Kasparam Svārupam, bet otrajā riņķī duelis noslēdzās ar rezultātu 0:0.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: