Iepriekšējā nedēļas nogalē, Jātnieku sporta kluba (JSK) Demoras sportisti kuplā skaitā un ar labiem rezultātiem startēja Latvijas Jātnieku federācijas ieskaites sacensībās konkūrā ''Tukuma JSK kauss 2020''. Demorieši devās uz sacensībām ar deviņiem zirgiem un ponijiem, startējot gan atvērtajos maršrutos, gan maršrutos dažādās konkurencēs.

Augstākie sasniegumi Alisei Lūsei ar poniju Džoana 2. vieta ātruma maršrutā ar šķēršļu augstumu 80 cm, Undai Egendorfai ar Lēdiju bronza amatieru konkurencē, Sabīne Putna ar poniju Dūja piektā atvērtajā maršrutā 60 cm, Samanta Kausiņa ar Lēdiju sestā atvērtajā ātruma maršrutā 80 cm un Annai Čakstiņai ar Chikitu 5. vieta starp bērniem līdz 14 gadu vecumam un 4. vieta junioru konkurencē.

Ar skaistu sniegumu un bez soda punktiem maršrutus ar šķēršļu augstumu 60 un 80 cm veica Marta Jansone ar zirgu Red Grace, Zoja Krisko ar poniju Dūja un Beatrise Krūmiņa ar zirgu Case, kā arī 100 cm augsto maršrutu Sofija Nikolajenko ar Lavelas un Klaudija Viļisova ar zirgu Vikonts.

''Šoreiz startējām ar rekordlielu dalībnieku skaitu - desmit jātnieki ar deviņiem zirgiem un ponijiem. Dažiem šīs bija vienas no pirmajām sacensībām, dažiem vienas no punktu vākšanas vietām gada kopvērtējumam un, protams, tas nozīmē, ka katram bija pilnīgi savs un atšķirīgs mērķis, kas arī tika ļoti veiksmīgi realizēts'', tā JSK ''Demora'' valdes priekšsēdētāja un trenere, Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: