Latvijas futbola virslīgas 16. kārtas mačā Futbola klubs ''Ventspils'' savā laukumā svētdien pieveica ''Daugavpili ar 2:0 (1:0). Vārtus mājiniekiem guva Kaspars Svārups un Daniils Ulimbaševs.

Pēc "izlūkošanas" mača sākumā 11. minūtē ar tālsitienu viesu vārtsarga Ivana Dubodelova modrību pārbaudīja Guga Phalavandišvili, bet vārtus 18. minūtē ar galvu ventspilniekiem pēc Jevgeņija Kozlova piespēles guva Svārups, kurš uzvarēja "otrajā stāvā".

49. minūtē pēc Giorgi Mčedlišvili centrējuma no labās puses vārtus ar galvu guva Ulimbaševs.

51. minūtē pēc Raivja Ķirša sitiena daugavpilieši bija tuvu rezultāta starpības samazināšanai, bet bumba aizripoja garām vārtu kreisajam stabam.

Pirmajā aplī ar 3:1 pārāki bija daugavpilieši.

RFS, "Valmierai" un "Ventspilij" 16. kārtas spēles ir pēdējās pirms nākamnedēļ gaidāmajiem mačiem UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā.

Virslīgas līderpozīcijas ir atguvusi "Riga", kam ir 42 punkti 15 mačos, RFS 16 cīņās iekrāti 40 punkti, bet trešo vietu ar 28 punktiem 16 mačos ieņem "Valmiera". Pa 23 punktiem tagad ir "Ventspilij" 16 dueļos un Jūrmalas "Spartakam" 15 cīņās. 15 punkti attiecīgi 16 un 15 mačos ir "Daugavpilij" un "Metta". "Liepājai" un Jelgavai" ir 14 punkti attiecīgi 15 un 16 cīņās, bet "Tukums 2000"/TSS 16 dueļos ticis pie četriem punktiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: