Tradicionālajā Trīs bumbu spēļu turnīrā pēc diviem posmiem ar vienādu punktu skaitu vadībā atrodas uzreiz trīs komandas – Blāzma, Taverna un Sporta mafija.

Pludmales volejbola turnīrā ar perfektu sniegumu izcēlās pašreizējie čempioni Blāzmas spēlētāji, kuriem tāds pats panākums minifutbolā jau faktiski garantētu uzvaru arī visās spēlēs. Tomēr jau minifutbola pirmajā dienā čempioni zaudēja punktus, nospēlējot 0:0 ar debitantiem Atpūtniekiem, taču cerības uz pirmo vietu ar to pašu nebeidzās, jo vēl bija jāspēlē ar diviem citiem kopvērtējuma līderiem – Sporta mafiju un Tavernu.

Abu šo komandu savstarpējā spēle beidzās ar Tavernas uzvaru 3:2, turklāt mafiozo vienu reizi bumbu raidīja savos vārtos. Minifutbola otrajā dienā Taverna pieveica arī Blāzmu (1:0), izcīnot sesto uzvaru un nodrošinot pirmo vietu turnīrā. Savainojumu vajātie čempioni piekāpās arī Sporta mafijai (1:2), līdz ar to šajā turnīrā paliekot trešie, bet mafiozi vēlreiz ieņēma otro vietu. Interesantākais, ka šāds vietu sadalījums minifutbolā pirms spēļu pēdējā posma – ielu basketbola – visām trim līdervienībām ļauj atrasties vienādās starta pozīcijās, jo tām visām ir pa četriem punktiem.

Ceturto vietu minifutbolā, pateicoties uzvarai pēdējā mačā pret Atpūtniekiem 3:2, ieņēma Inkubators, par vienu vietu kāpjot arī kopvērtējumā. Tālāk sekoja Atpūtnieki, Gālene un Ventspils Nafta termināls.

Ielu basketbola turnīrs risināsies 19. jūlijā Ventspils Augstskolas basketbola laukumā.

Trīs bumbu spēļu kopvērtējums
Blāzma 4
Taverna 4
Sporta mafija 4
Inkubators 9
VNT 11
Atpūtnieki 11
Gālene 13

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: