Dubultā grāda maģistra studiju programmas "Starptautiskais bizness un eksporta menedžments" absolventi apmeklēja savu izlaidumu Kremsas Lietišķo zinātņu universitātē, Austrijā. Sveikt mūsu studentus devās Augstskolas rektors Kārlis Krēsliņš un studiju programmas profesore Tatjana Volkova.

Kā jau katru gadu programmas “Starptautiskais bizness un eksporta menedžments” absolventi tiek aicināti apmeklēt izlaiduma svinīgo ceremoniju arī Austrijā, jo absolventi iegūst ne tikai Ventspils Augstskolas maģistra diplomu, bet arī Kremsas Lietišķo zinātņu universitātes maģistra diplomu vadībzinātnē.

Pēc svinīgās ceremonijas notika neformālā izlaiduma daļa, kur absolventi kopā ar viesiem un universitātes pārstāvjiem vienojās sarunās un kopīgi priecājās par šo skaisto notikumu. 

Starptautiskā biznesa un eksporta menedžmenta maģistru studiju programma dod studentiem iespēju iegūt divus maģistra diplomus vienlaikus. Studenti, kuri absolvē studijas, iegūst gan Ventspils Augstskolas sociālo zinātņu maģistra grādu, gan arī Kremsas Lietišķo zinātņu universitātes maģistra grādu vadībzinātnē. Austrijā šī ir darba devēju visaugstāk novērtētā studiju programma.

Studiju process tiek īstenots pēc moduļu principa, lai arī uzņēmējdarbības vidē nodarbinātie cilvēki varētu aktīvi piedalīties lekcijās. Programmā ir iesaistīti ne tikai pašmāju, bet arī ārzemju mācībspēki, tai skaitā studiju procesā aktīvi iesaistās Kremsas Lietišķo zinātņu universitātes pasniedzēji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: