Noslēdzies Ventspils pilsētas basketbola regulārais čempionāts, kurā par uzvarētājiem kļuvusi Bērzi Plus komanda. Šajā sezonā Ventspils pilsētas basketbola čempionātā piedalās 7 komandas - "Baltijas Ekspresis", "Anzāģe/Pope", Brīvostas pārvalde, "Spars", Ventspils Tehnikums, "Bērzi PLUS" un "Bardaks".

Regulāro sezonu ar 10 uzvarām 12 spēlēs noslēdza gan Bērzi Plus, gan Anzāģe/Pope, tomēr sasvstarpējās spēlēs pārāki bija Bērzi Plus, kas kļuva par regulārā turnīra uzvarētājiem.

3. vietu ar deviņām uzvarām 12 spēlēs ieguva Baltijas Ekspresis, 4. vietu ar septiņām uzvarām 12 spēlēs Ventspils Tehnikums, 5. ar četrām uzvarām Brīvostas pārvalde, bet 6. un 7. vietā, izcīnot pa vienai uzvarai Spars un Bardaks.

Pateicoties veiksmīgākām savstarpējām spēlēm, izslēgšanas spēlēs iekļuva Spars.

Izslēgšanas turnīram kvalificējušās sešas komandas, kur, pateicoties regulārā turnīra rezultātiem, Bērzi Plus un Anzāģe/Pope komandām ceturtdaļfināla kārta ir brīva, bet Baltijas Ekspresis un Spars, kā arī Ventspils Tehnikums un Brīvostas pārvalde divu spēļu summā noskaidros komandas, kuras iekļūs pusfinālā.

Izslēgšanas spēļu kalendārs:

21. martā plkst. 18 Baltijas EkspresisSpars OCV 2. zāle;

24. martā plkst. 13:30 Spars – Baltijas Ekspresis OCV 2. zāle;

27. martā plkst. 20 Ventspils Tehnikums – Brīvostas pārvalde OCV 2. zāle.

Visa informācija par aktualitātēm - www.facebook.com/ventspilsbasket un www.basket.lv/turniri/ventspils-cempionats

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: