Sākusies balsošana par LBL divdesmitās sezonas Zvaigžņu spēles Rietumu un Austrumu komandu sākumsastāviem.


Jelgava kļūs par trešo Latvijas pilsētu, kurā LBL Zvaigžņu spēle iegriezusies vairāk par vienu reizi. Pirmo reizi Jelgava aizraujošo basketbola festivālu rīkoja 2005.gadā Sporta hallē, bet šogad Zvaigžņu spēle notiks 26.februārī Zemgales Olimpiskajā centrā. To tiešraidē demonstrēs LTV7.

 

LBL Zvaigžņu spēlē tradicionāli tiekas Latvijas Basketbola līgas labākie un populārākie spēlētāji. Basketbolisti arī sacenšas slamdanku un 3 punktu metienu konkursos, turklāt tālmetienu izpildē savu māku rāda arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas labākās snaiperes. Savas sacensības ir treneriem - bumba grozā jāiemet no laukuma centra.

 

Zvaigžņu spēles balsojumā no LBL pirmās divīzijas klubu spēlētājiem tiek izraudzīti abu komandu sākuma piecnieki. Austrumu komandu veidos spēlētāji no BK Barons, BKValmieraVEF Juniors un BK Latvijas Universitāte.

 

Rietumu komandā būs spēlētāji no Jelgavas BK Zemgale, BK Liepājas lauvas, BK Ventspilsun BA Turība. Balsojums sākas 17.janvārī un ilgs līdz 12.februārim. Pēc tam līdz 18.februārim komandu treneri nosauks pilnus komandu sastāvus.

 

Šogad portālā Basket.lv izveidota arī īpaša Zvaigžņu spēles lapa, kurā atrodama informācija par gaidāmo un jau notikušajām spēlēm, konkursu apraksti, atbalstītāju piedāvājumi, video un foto galerijas, un, protams, balsojuma anketa. Balsot iespējams arī draugiem.lv, delfi.lv un sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: