Laikā, kad esam kopā ar saviem mīļajiem, roka tā vien stiepjas pēc fotoaparāta, lai iemūžinātu skaistos mirkļus, kopā izjustās emocijas.

Pastāstiet caur fotogrāfijām arī citiem, kā jutāties, ko darījāt šajā burvīgajā Ziemassvētku un Jaunā gada laikā, kad ziemas un sniega mums netrūkst. Kad brienam pa kupenām, taisām sniegā eņģelīšus, apbrīnojam dabas skatus, sēžam ar makšķeri uz ledus, slidojam, slēpojam vai iededzam istabā sveces un vērojam leduspuķes logā, kad mūsu mājas rotā eglītes, kurās spoži mirdz svecītes... Ja tavā ģimenē ir arī četrkājaini mīluļi, papagailīši, zivtiņas vai kādas citas radībiņas, stāsti arī par to, kā viņiem klājas šajā laikā!

Ikviens aicināts iesūtīt fotogrāfijas portāla ventasbalss.lv fotokonkursam «Ziemassvētki, Jaunais gads un ziemas prieki manā ģimenē!».

Apskati līdz šim iesūtītās fotogrāfijas!

Fotokonkursa noteikumi:

•Viens autors drīkst iesūtīt ne vairāk kā 3 darbus. Tie jāsūta uz e-pastu: liga@ventasbalss.lv

•Fotogrāfiju iesūtīšanas laiks no 2010. gada 27. decembra līdz 17. janvārim (ieskaitot).

•Piedalīties konkursā var gan profesionāļi, gan amatieri.

•Autoram jānorāda vārds, uzvārds un tālruņa numurs.

Iesūtītās fotogrāfijas būs apskatāmas portāla ventasbalss.lv sadaļā Foto. Portāla apmeklētāji varēs fotogrāfijas vērtēt, piešķirot 1–5 zvaigznītes. Katra zvaigznīte tiks uzskatīta par 1 piešķirtu punktu. Fotogrāfija, kura kopskaitā saņems visvairāk punktu, kļūs par skatītāju simpātiju. Lai neietekmētu balsojumu, fotogrāfijas tiks publicētas bez autoru vārdiem.

Uzvarētāji pēc žūrijas un skatītāju vērtējuma saņems balvas no SIA Ventas Balss.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: