Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Kurzemes reģionālās iestādes Ventspils nodaļas nodokļu konsultantei Litai Kalniņai Zemnieku saeima piešķīrusi 2010. gada atsaucīgākā ierēdņa titulu.

Latvijas lauksaimnieku ballē, kas sestdien notika Rīgā, Zemnieku saeima pateicās arī labākajiem valsts pārvaldes darbiniekiem par veiksmīgo un produktīvo sadarbību 2010. gadā.

Kopumā 2010. gada atsaucīgākā ierēdņa titulam Zemnieku saeimas biedri bija izvirzījuši 20 ierēdņus no Lauku atbalsta dienesta, Valsts ieņēmumu dienesta un Valsta augu aizsardzības dienesta reģionālajām pārvaldēm un nodaļām, tomēr visvairāk pateicību izskanēja trijiem valsts pārvaldes darbiniekiem, tai skaitā

Litai Kalniņai no Ventspils.

Zemnieku saeima (ZSA) ir stiprākā Latvijas lauksaimniecības produkcijas ražotāju organizācija. Šobrīd organizācijas biedri ir vairāk kā 850 aktīvākie un mērķtiecīgākie Latvijas zemnieki no visām lauksaimniecības nozarēm. Organizācijas mērķis ir aizstāvēt biedru intereses, aktīvi iesaistoties likumdošanas veidošanas un pilnveidošanas procesos, veidot ilgtspējīgu uz attīstību orientētu lauksaimniecības politiku Latvijā un popularizēt lauksaimniecību kā vienu no Latvijas valsts prioritārajām nozarēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: