19. – 23.janvārī Ventspils Tūrisma informācijas centra vadītājs Guntars Seilis un Klientu apkalpošanas vadītāja Tatjana Ļeontjeva strādās starptautiskajā tūrisma gadatirgū „MATKA 2011” Helsinkos, Somijā.

Izstādē Ventspili popularizēs kā tūrisma galamērķi ar daudzveidīgām atpūtas un izklaides iespējām, īpaši ģimenēm ar bērniem. Izstādes apmeklētāji būs Helsinku iedzīvotāji - potenciālie tūristi, tūrisma aģentūras un tūrisma operatori, kā arī pārstāvji no citām Somijas pilsētām un reģioniem.

Interesentiem būs pieejama Ventspils tūrisma brošūra somu un angļu valodā, Ventspils pilsētas tūrisma karte angļu valodā, projekta „Viens atvaļinājums – divas valstis” ietvaros izdotā karte „Ziemeļkurzeme un Ventspils” angļu-vācu valodā un „Kurzemes tūrisma karte” angļu valodā.

Pirmo reizi tiks prezentēts jauns tūrisma maršruts „Dabas tūrisms un aktīvā atpūta Ziemeļkurzemē”. Pieejami būs arī citi informatīvie materiāli par pilsētas tūrisma objektiem un naktsmītnēm. Drukātie tūrisma materiāli tiks nogādāti arī Latvijas vēstniecībā Helsinkos.

Darbs izstādē notiks ERAF projekta „Viens atvaļinājums – divas valstis” finansētā Ziemeļkurzemes – Sāremā salas kopīgā stendā, kur ventspilnieki strādās kopā ar Talsu novada un Kuresāres tūrisma speciālistiem. Piedaloties šajā izstādē Sāremā sala un Ziemeļkurzeme Somijas tirgū tiks pasniegts kā vienots tūrisma reģions.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: