BK Ventspils basketbolisti LBL čempionāta spēlē viesos ar 116:66 sagrāva LU komandu, bet jaunpienācējs Oricevejunmi Efedžuku debitēja ar sešiem punktiem.

Mača pirmajās trīs minūtēs komandas punktus krāja līdzīgi, tomēr tad pamazām iespēlējās ventspilnieki. Desmit punktu pārsvaru pirmo reizi izdevās sasniegt divas minūtes līdz ceturtdaļas beigām, kad savus pirmos punktus guva Efedžuku. Pirmo puslaiku BK Ventspils noslēdza jau ar iespaidīgu pārsvaru 58:35, bet otrajā savus plusus tikai palielināja, galu galā svinot graujošu uzvaru 116:66.

Efedžuku nepilnās septiņas minūtēs realizēja abus metienus no spēles un divos no četriem sodiņiem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas un divas reizes rezultatīvi piespēlēja. Diemžēl pēc mača jamaikieties nonāca ārstu aprūpē, jo kāda epizodē savainojis kāju.

Rašads Andersons aizmeta garām tikai vienu no septiņiem trīnīšiem un iemeta abus divpunktu metienus, sakrājot 23 punktu. Rezultatīvākais ar 28 bija Lauris Blaus, turklāt viņam arī 11 bumbas pie groziem. Artūram Bērziņam 21 punkts un 14 bumbas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: