Jelgavā risinājās tradicionālais Baltijas valstu komandu čempionāts U16 un U20 vecuma grupās, kurā startēja sporta skolas Spars un novada sporta skolas audzēkņi.

U20 vecuma grupā tāllēkšanā uzvaru svinēja Rūta Lasmane, kura labākajā mēģinājumā sasniedza 6,05 metrus, tā sasniedzot jaunu personisko rekordu un arī šīs vecuma grupas labāko rezultātu Latvijā šosezon. Rūta bija labākā arī trīssoļlēkšanā, šoreiz lecot 13,29 metrus. Savukārt Frederikai Rūmniecei augstlēkšanā trešā vieta ar rezultātu 1,70 metri. No Spara sacensībās piedalījās arī Elīna Oliņa, kurai sestā vieta.

Trīs Ventspils novada sporta skolas audzēkņi pārstāvēja U16 izlasi un visi trīs ierindojās ceturtajā vietā. Roberts Mažrims atkārtoja savu personisko rekordu - 176 cm un ieņēma ceturto vietu augstlēkšanā, Jēkabs Priekulis lodes grūšanā sasniedza jaunu personisko rekordu un arī palika ceturtais, bet šķēpmešanā Klāvs Bogdanovs aizmeta 48,27 metrus, arī sasniedza personisko rekordu un arī bija ceturtais.

Kā junioru (U20), tā arī jauniešu (U16) konkurencē Latvijas vieglatlētiem otrā vieta komandu kopvērtējumā, bet individuāli kopumā gūtas 14 uzvaras. Junioru U20 vecuma grupā uzvara tika lietuviešiem ar 177 punktiem (puiši 96 + 81 meitenes), bet Latvijas junioriem par sešiem punktiem mazāk ( 87 + 84 ). Savukārt jaunieši grupā pārliecinoši labākie bija igauņi ar (101 + 73) Latvijai 151 punkts. (77 p.+ 74 p.) un Lietuvai par punktu mazāk (65 + 85).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: