Kāds ventspilnieks savā Facebook profilā ievietojis diezgan šokējošas bildes. Pie Ventspils lidlauka paveras šausminošs skats – visur izmētāti atkritumi, turpat stāv lielais atkritumu konteiners, kas liecina par to, ka iestādes, kas atbild par atkritumu savākšanu, tur ir bijušas. Jautājums tikai, kad?

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" 23.07.2018, 14:47:12

    Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” informē, ka fotogrāfijās redzamais laukums ir paredzēts un tiek izmantots būvniecības un būvju nojaukšanas atkritumu pārkraušanas un pāršķirošanas darbību veikšanai.

    Šo darbību rezultātā tiek nodrošināts, ka izmantojamais materiāls tiek nodalīts un nodots tālākai pārstrādei, savukārt tālākai pārstrādei nederīgie atkritumi tiek vesti uz poligonu “Pentuļi”.

    Pāršķirošanas un pārkraušanas process notiek nepārtraukti, līdz ar to neliels daudzums atkritumu teritorijā var atrasties un tas ir normāls saimnieciskās darbības procesa rezultāts. Teritorija tiek sakopta vairākas reizes nedēļā, pēdējo reizi 20.07.2018.

    Minētās darbības bīstamību apkārtējai videi nerada.

  • 0
    Reptīlis 25.07.2018, 18:50:24

    Vai domes atbildīgie dienesti var paskaidrot, kur , kad, un kas izsniedzis atļauju veikt šādas darbības šai vietā. Kad bijusi sabiedriskā apspriešana ?
    Vai ģenplānā tādas darbības šai vietā ir paredzētas ?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: