Dobeles novadā notika “Spēka sporta veidu festivāls”, kura ietvaros kikboksa čempionātā piedalījās “Ventspils Kikboksa Leģiona” sportists Eduards Kuzmins. Aizvadītas cīņas divās disciplīnās, abās pārliecinoši pieveikti pretinieki un izcīnītas zelta medaļas.

Viena zelta medaļa sportistam iegūta savā pamata disciplīnā - full contact līdz 69 kg. Bet, tā kā Eduards pēdējo pusgadu aktīvi trenējas, lai izcīnītu ceļazīmi uz Pasaules čempionātu kikboksā junioriem (Itālijā) un cīņas pieredze ir ļoti svarīga, šajā čempionātā tika nolemts cīnīties arī light contact disciplīnā, kur izcīnīta otra zelta medaļa.

Vasara sportistiem ir ļoti saspringts laiks, jo aktīvi tiek aizvadīti treniņi, lai sagatavotos septembrī paredzētajam Pasaules čempionātam kikboksā junioriem (Itālijā) un oktobrī gaidāmajam Eiropas čempionātam kikboksā pieaugušajiem (Slovākijā). Tāpēc jau šajā nedēļas nogalē Līvānos Latvijas Kikboksa federācija rīko “Latvijas Kikboksa izlases nometni” junioriem un pieaugušajiem, kurā piedalīsies arī “Ventspils Kikboksa Leģions” sportists Eduards Kuzmins.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: