FK Ventspils futbolisti Eiropas līgas kvalifikācijas maču pirmajā kārtā atbildes spēlē viesos spēlēja neizšķirti 3:3 ar albāņu Luftetari un pārliecinoši iekļuva nākamajā kārtā.

Savā laukumā ventspilnieki svinēja uzvaru 5:0, tā kā atbildes mačā varēja spēlēt, īpaši nedomājot par uzbrukumu. Rezultāts tika atklāts puslaika pēdējā minūtē, kad mājinieki realizēja 11 metru soda sitienu, bet kompensācijas laikā, kas bija ļoti ilgs, pat divas reizes izcelties prata Adeleke Akinjiemi.

Otrā puslaika ievadā Ventspils atkal nonāca zaudētājos, kad Luftetari sešu minūšu laikā guva divus vārtus. Divu spēļu summā panākums tik un tā netika apdraudēts, bet zaudēt, protams, nebija patīkami. Un atkal viesi izcēlās kompensācijas laikā – mājinieki ļoti pasīvi nospēlēja pie sava soda laukuma, Alfa un Adeleke nonāca vienatnē pret vārtsargu, bet mirkli vēlāk ventspilnieku pussargs nogādāja bumbu tukšos vārtos.

Līdz ar to divu spēļu summā Ventspils svinēja uzvaru 8:3 un tagad var gatavoties ļoti nopietnam pārbaudījumam – slavenajam franču Bordeaux! Pašreizējā informācija liecina, ka pirmais mačs 26. jūlijā notiks tieši Ventspilī.

Jāpiebilst, ka uzreiz pēc spēles uzjundīja sašutums par to, kā Ventspils panāca izlīdzinājumu un tika pieļauta iespēja, ka albāņi ļāvuši to izdarīt un mača iznākums ticis ietekmēts – par to liecinot arī likmju koeficientu svārstības. Pagaidām gan citu paziņojumu par šo maču un aizdomām nav, taču vairāki totalizatora organizatori atcēluši visas uz šo spēli izdarītās likmes.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -1
    Āmen 20.07.2018, 14:17:05

    http://m.delfi.lv/sports/article.php?id=50230927
    Nožēlojami.

  • -6
    keda 20.07.2018, 14:38:41

    Lasi rakstu, āmen, tad redzēsi, ka tur jau par to ir.
    Ļoti interesanti, vai runa ir tikai par mača beigām,un tad jau tie ir albāņi, kas šmugulēja, vai arī par vēl citiem brīžiem un tad jau tas var būt arī kas vairāk.

  • 0
    karlito 20.07.2018, 19:31:03

    Ja pretinieki taisa šmuci,tad kāda mums ap to daļa..? Ventspilī bija 2dažādi puslaiki,cik zinu,tad Albānijā tikai spēles beigas bija ''aizdomīgas''..
    Mes esam nākošajā kārtā,pretinieks nopietns,un šeit viennozīmīgi būs jāspēlē krietni labāk,lai uz kaut ko cerētu...Pagaidām FK Ventspils nespēlē to futbolu,ko visi futbola atbalstītāji gaida..

  • -1
    Kurzemniece. 20.07.2018, 20:53:35

    FK "Ventspils" varētu izaicināt Omskas "Gazmjas".

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: