Livonijas ordeņa pilī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs septiņiem Ventspils pilsētas vidusskolu absolventiem svinīgi pasniedza Pedagoģiskā fonda apliecības “Gada skolēns” un pieciem absolventiem – domes Pateicības rakstus.

Šogad nosaukumu “Gada skolēns” ieguva pieci Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas absolventi: Matīss Mirošņikovs, Elza Brauna, Kristīne Kunkule, Tīna Nulle un Sanija Tetere. Tāpat par Gada skolēniem kļuva arī 4. vidusskolas absolvente Anete Fišere un 6. vidusskolas absolvente Jana Bogmale.

Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas absolvents Matīss Mirošņikovs šogad saņēma arī Pedagoģiskā darba inovācijas fonda balvu par sasniegumiem, pārstāvot savu skolu un pilsētu atklātajās mācību priekšmetu olimpiādēs – 3. vieta Valsts latviešu valodas un literatūras 44. olimpiādē, 3. vieta atklātajā matemātikas olimpiādē, Atzinības raksti valsts 35. ģeogrāfijas olimpiādē, valsts 59. ķīmijas olimpiādē un atklātajā lingvistikas olimpiādē. Matīss šogad saņēma arī Simtgades stipendiju, kura tika dāvāta ikvienam vidusskolas labākajam vidusskolēnam. Jaunietis šogad matemātikas eksāmenā saņēma arī augstāko vērtējumu 100% izpildījumā.

Arī Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas absolventi Tīna Nulle un Rūdis Nulle šogad saņēma Pedagoģiskā darba inovācijas fonda balvu par iegūto 3. vietu Kurzemes reģionālajā skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferences ķīmijas sekcijā.

Savukārt 4. vidusskolas absolvente Anete Fišere, tāpat kā Matīss Mirošņikovs, ieguva Simtgades stipendiju 500 eiro vērtībā. Jauniete aktīvi iesaistījusies skolēnu domes dzīvē, piedalījusies olimpiādēs, kurās guvusi lieliskus rezultātus. Par savu ieguldījumu 4. vidusskolā Anete saņēmusi nomināciju “Skolas patriots”.

Pieciem absolventiem par teicamiem rezultātiem mācību darbā tika pasniegti domes Pateicības raksti. Pateicības ieguvējam tikai vienā no eksāmeniem kopējais procentuālais vērtējums ir zemāks par 75%. Domes pateicību ieguvēju vidū ir Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas absolventi Sabīne Pozdņakova un Rūdis Nulle, 2.vidusskolas absolvente Emma Nikolajenko un 6.vidusskolas absolventi Ņikita Kovaļovs un Airita Anna Pujate.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: