Sestdien, 2. jūnijā, plkst. 10.45 laukumā pie Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžas norisināsies virves vilkšanas kluba „Velkonis” 25 gadu jubilejas turnīrs.

Aizvadīto gadu laikā virves vilkšanas klubs “Velkonis” ir kļuvis par vienu no stabilākajiem un panākumiem bagātākajiem klubiem visā Ventspilī. Arī Latvijas mērogā velkonis ir pazīstams kā labs sacensību organizators un sasniedzis augstus sportiskos rezultātus. 25 gadu laikā izcīnīti četri pasaules, divi Eiropas un sešdesmit trīs Latvijas čempiona tituli.

Savu jubileju virves vilkšanas klubs “Velkonis” atzīmēs ar starptautiskām sacensībām, kur startēs komandas no sešām valstīm ( Beļģija, Zviedrija, Nīderlande,Krievija, Lietuva, Latvija).

Sacensības notiks trijās klasēs: līdz 720 kg, līdz 680 kg un MIX klasē līdz 600 kg.

Sacensību atklāšanas ceremonijas laikā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs pasniegs balvas virves vilkšanas kluba “Velkonis” sportistiem Raimondam Kazakēvičam, Aino Gošam, Mārim Božem, Jurģim Rasam, Aināram Zablovskim un Naurim Zablovskim par izcīnīto 3. vietu pasaules čempionātā virves vilkšanā telpās svara kategorijā līdz 680 kg. Latvijas vilcēji sacensībās telpās atgriezās pēc 18 gadu pārtraukuma un startēja kopā ar Ozolnieku Ozolu pārstāvjiem.

Sacensību norise:

10 Sportistu iesildīšanās

10:45 Atklāšana

11 Sacensības 720kg svaru klasē (startē 8 komandas)

13 Sacensības MIX 600kg svaru klasē ( startē 5 komandas)

14:30 Sacensības 680 kg svaru klasē (startē 10 komandas)

16:30 Apbalvošana

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: