Olimpiskā centra “Ventspils” vieglatlētikas manēžā norisinājās Ventspils pilsētas Invalīdu biedrības organizētās sporta spēles invalīdiem un personām ar garīgās veselības traucējumiem, kurās sportotāji izmēģināja savas prasmes dažādās sporta disciplīnās.

Sporta spēlēs piedalījās kupls interesentu skaits: gan Ventspils Invalīdu biedrības biedri un seniori, gan arī Atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš” audzēkņi, audzēkņu vecāki un atbalstītāji. Kopā pasākumā piedalījās ap 70 dalībnieku.

Sacensībās aktīvu dalību ņēma “Cimdiņa” audzēkņu vecāki.

Spēlē audzēkņi izrādījās pārāki, demonstrējot nodarbību laikā apgūtās prasmes. Ar medaļām tika apbalvotas trīs labākās komandas - uzvarētājas. Dalībnieki startēja arī sešos individuālos vingrinājumos, saņemot dažādas balvas par izcīnītajām vietām.

Basketbola soda metienos grozā labi veicās Reinim Pēdiņam un Ilgai Gļaņenko, tenisa bumbiņas mešanā pārliecinoši bija Dainis Jāvalds un Lenglijs Likovs, šautriņu mešanā precīzākie bija Vladimirs Šuļepovs un Lenglijs Likovs. Dažādos vingrinājumos mešanā mērķī veiksmīgākie - Dzintra Rollande, Lūcija Āboliņa, Ārija Zaļmeža, Ingrīda Diebele, Andrejs Rjumšins, Irēna Šķibele, Dmitrijs Maļavko.

Balvas saņēma arī Invalīdu biedrības sporta aktīvākās dalībnieces - Dace Dubure, Ingrīda Diebele, Dzintra Rollande, Dainis Jāvalds, Lillija Goldberga un Atbalsta centra “Cimdiņš” darbinieces.

Pasākums tiek organizēts ES projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei Ventspilī” ietvaros, kurā Invalīdu biedrība sniedz pakalpojumu “Personu ar fiziskās un garīgās veselības traucējumiem veselīga un aktīva dzīves veida veicināšanas pasākumi un sporta spēles”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: