Olimpiskā centra “Ventspils” rīcībā ir 2016. gadā iegādātā sporta segumu kopšanas iekārta SMG Sport Champ, kas paredzēta dažādu mākslīgo segumu virsmas kopšanai un darbinieki, kuri apmācīti darbam ar šo iekārtu, veic sporta segumu uzkopšanu visā Kurzemē.

Šī gada pavasara un vasaras sezonā ventspilnieki futbola laukumu uzkopšanu veiks Liepājā, Grobiņā, Talsos un Kuldīgā. Šo pakalpojumu sniegšana ir par maksu, un tādējādi Olimpiskais centrs “Ventspils” gūst papildus ienākumus.

Lai pareizi un pilnvērtīgi varētu pielietot jauniegādāto tehniku, Olimpiskā centra “Ventspils” darbiniekus Ventspilī apmācīt ieradās UFA un FIFA sertificēts mākslīgo segumu laukumu kopšanas speciālists no Vācijas.

SMG Sport Champ iekārta ražota Vācijā, virsmu kopšanas mašīnai komplektā nāk piecas uzkabes, kas paredzētas dažādām virsmām un vajadzībām. Galvenais šīs tehnikas iegādes mērķis bija iespēja ar to kopt mākslīgā seguma futbola laukumus, tādējādi būtiski pagarinot laukumu kalpošanas ilgumu.

Lai labāk saglabātu un uzturētu mākslīgā seguma futbola laukumus, to uzkopšana jāveic divas reizes gadā – pavasarī un rudenī, un katrā reizē jāizmanto cita uzkopšanas tehnoloģija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: