17. maijā ap plkst.11.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēmis izsaukumu uz Depo ielu 17, kur, kā ziņo neoficiāli avoti, pie kāda no vilciena sastāva rāmja piestiprināta melna kaste.

Valsts policija šodien, plkst 10:23 saņēma telefonisku informāciju, ka Ventspilī, Depo ielā pie ienākoša vilciena ogļu kravas sastāva vagona piestiprināta kaste, no kuras redzami vadi. Tika konstatēts, ka priekšmets ir nepiederošs vilciena vagonam.

Notikuma vietā izmeklēšanu veica pretterorisma vienība «OMEGA», kuras laikā noskaidroja, ka kaste nav sprādzienbīstama, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Iepriekšminēto informāciju apstiprināja arī VAS Latvijas dzelzceļš preses sekretārs Māris Ozols, piebilstot, ka Latvijas dzelzceļa rīcībā ceturtdienas pēcpusdienā vēl nebija informācijas par kastes izcelsmi.

Kā liecina neoficiāla informācija, kaste, kura bija piestiprināta pie vilciena rāmja, bija domāta kontrabandas cigarešu pārvadāšanai. Šajā gadījumā kaste bija tukša. Tvertne parasti nokrīt kopā ar cigaretēm, bet laikam gadījies kāds misēklis un tas nav noticis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: