Futbola kluba Ventspils rindas papildinājis pieredzējušais ukraiņu uzbrucējs Oleksijs Antonovs, kurš jau paguvis debitēt ventspilnieku rindās pārbaudes spēlē.

31 gadus vecais Antonovs spēlējis dažāda vecuma Ukrainas jaunatnes izlasēs un divas spēles aizvadījis arī valsts galvenajā komandā, bet klubu līmenī pārstāvējis gan dažādus savas dzimtenes klubus, gan komandas Krievijā (Kuban), Kazahstānā (Aktobe), Ungārijā (Gyirmót SE) un Azerbaidžānā (Gabala). Ukrainas spēcīgākajā līgā viņš aizvadījis 167 spēles un guvis 47 vārtus, bet 19 mačus viņš nospēlējis UEFA Eiropas līgā, tajā skaitā desmit 2013./2014. gada sezonā Chornomorets rindās (divi vārti grupu turnīrā), spēlējot arī grupu turnīrā un izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Interesanti, ka Odesas klubu tobrīd vadīja Ventspilī labi zināmais un ieredzētais Romāns Grigorčuks.

Pagājušajā sezonā futbolista rēķinā gan ir tikai 12 spēles divos dažādos klubos (gadu noslēdza Chornomorets), bet vēl pirms vienas sezonas Gabala rindās Antonovs laukumā devās 32 mačos un guva septiņus vārtus. Antonovs jau piedalījies vienā Ventspils pārbaudes spēlē, gūstot divus vārtus un palīdzot ar 4:0 sagraut spāņu UCAM B komandu.

«Oleksija Antonova meistarība neizsauc nekādas šaubas. Ar pirmajām dienām Aleksejs atstāja labu iespaidu ar savu profesionālo attieksmi, darbaspējām un lieliskajām iemaņām. Pats esmu bijis uzbrucējs, tādēļ zinu, par ko runāju. Nešaubos, ka Aleksejs priecēs Ventspils līdzjutējus ar vārtu guvumiem un interesantu spēli, pastiprinās konkurenci uzbrukuma līnijā un dos komandai lielu labumu,» ukraiņu uzbrucēja pievienošanos komandai komentēja kluba sporta direktors Andrejs Butriks.

Savukārt pats futbolists uzsver, ka viņam galvenais - līdz sezonas sākumam atgūt sportisko formu, lai varētu palīdzēt komandai un attaisnot uzticību: «Priecājos, ka nokļuvu klubā ar bagātām uzvaru tradīcijām. Ventspili labi zina Eiropā, arī pie manis dzimtenē šo komandu teicami pazīst. Brīnišķīgi, ka dzeltenzilo mērķi ir tik augstu, ka ir vēlme sasniegt labus rezultātus visos turnīros. Esmu pieradis vienmēr strādāt maksimāli un atbildīgi, tagad pats galvenais - līdz sezonas sākumam iegūt optimālu formu, lai no pirmajām spēlēm priecētu Ventspils līdzjutējus un palīdzētu panākt rezultātu.»

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    codah 28.02.2018, 13:24:49

    Nu lai izdodas!

  • 0
    keda 28.02.2018, 13:33:42

    Tā jau sastāvu interesantu vāc, cerams, ka pratis salikt pa vietām to visu.

  • 0
    karlito 28.02.2018, 14:44:20

    Jācer,ka arī skatītāju interese par futbolu atgriezīsies,jo izskatās ka šogad tiešām būs spēcīgs čempionāts!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: