Olimpiskā centra “Ventspils” Basketbola halles telpās, 1. stāvā blakus sporta ārsta kabinetam, piektdien, 2. martā, plkst. 12 atklās jauno fizioterapijas kabinetu, kura izveide tika uzsākta pagājušā gada nogalē.

Jaunā sertificētā fizioterapijas kabineta vadošais speciālists būs Latvijā pazīstamais fizioterapeits Raivis Aršauskis, kuram ir 24 gadu pieredze fizioterapijā un daudzveidīgu rehabilitācijas programmu izveidē un realizācijā. Ventspilī strādās arī fizioterapeite Simona Laura Kozlovska.

Fizioterapijas kabinets prioritāri būs paredzēts sporta skolas “Spars” audzēkņu un Ventspils sportistu veselības aprūpei. Noteikos laikos fizioterapijas pakalpojumus jaunajā kabinetā varēs izmantot arī ikviens ventspilnieks.

Fizioterapija ir nepieciešama kaulu, locītavu, muskuļu, saišu, cīpslu traumas, saslimšanas gadījumā, kā arī pirms un pēc operāciju periodā, nervu sistēmas, sirds un asinsvadu, elpošanas sistēmas problēmu gadījumā. Fizioterapija pielietojama arī vispārējai fiziskajai sagatavošanai un atjaunošanās procesā, tā nodrošina arī funkcionālās medicīniskās pārbaudes - stājas, garuma, svara, balansa, koordinācijas un spēka testus.

Profesionālie un pieredzējušie fizioterapeiti Ventspilī piedāvās sporta traumu rehabilitāciju, ķermeņa kompozīcijas analīzi, kas tiks veikta ar segmentāro ķermeņa kompozīcijas analizatoru, ar ko iespējams noteikt masu atsevišķi katrai ķermeņa daļai, tiks piedāvātas ārstnieciskā vingrošana, teipošana, siltuma terapija un fizikālās terapijas procedūras.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: