BK Ventspils šodien aizvadīs kārtējo Latvijas Basketbola līgas spēli, savā laukumā uzņemot Sanda Buškevica trenēto Jēkabpils komandu.

Šajā sezonā komandas ir tikušās jau divas reizes un abās uzvara tikusi kurzemniekiem. Vispirms 14. oktobrī Ventspils savā laukumā jēkabpiliešus pārspēja ar rezultātu 76:50, bet 29. novembra izbraukuma spēlē ventspilnieki bija pārāki ar rezultātu 90:79. Abās spēlēs rezultatīvi nospēlēja Aigars Šķēle un Ingus Jakovičs, bet Jēkabpils līderi bija Jurijs Aleksejevs un Artūrs Vītiņš.

Kopš pēdējās tikšanās reizes abas komandas pamainījušas sastāvu. Ventspils tieši Jēkabpilij izīrēja centra spēlētāju Denisu Vikentjevu, kurš komandai pievienojās īsi pēc jaunā gada. Vēl komandā februāra sākumā ir atgriezies Roberts Stumbris, kā arī pievienojies Matīss Surkulis. Sastāvs papildināts arī ar lietuvieti Dominiku Domarkasu. Lielākās izmaiņas ir treneru sastāvā, kur Rūdolfu Rozīti un Edgaru Ikstenu nomainījuši Sandis Buškevics un Mihaļs Hlebovickis. Ventspils komandā izmaiņu ir mazāk – sastāvā vairs nav pārbaudes laiku neizturējušā Tomislava Gabriča, bet to papildinājis Dominezs Barnets.

Jāpiebilst, ka itāļu basketbola ziņu resurss Sportando ziņo, ka Ventspils rindas varētu papildināt ukrainis Deniss Jakovļevs, kurš šo sezonu sāka ventspilniekiem labi zināmajā Orlandina Basket. Šī informācija oficiāli gan vēl nav apstiprināti, taču jāatgādina, ka šodien ir pēdējā pāreju diena Latvijas basketbolā. Vēl vienu spēlētāju drīkstēs pieteikt līdz marta vidum, tiesa, šie ierobežojumi neattiecas uz spēlētājiem bez līgumiem.

Jēkabpils komanda šobrīd Latvijas Basketbola līgas regulārās sezonas tabulā ar septiņām uzvarām un 15 zaudējumiem ieņem sesto vietu, kamēr ventspilnieki savas līdera pozīcijas nav pazaudējuši un ar 17 uzvarām un vienu zaudējumu ir pirmie.

Mača sākums pulksten 19.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    еs 28.02.2018, 14:00:30

    Vai visi gatavi spēlēt (Zaķis, Bruševics)?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: